Logo

Huisstijl

Webdesign

Print

Een groep die vastgoedprofessionals samenbrengt om kwalitatief vastgoed te ontwikkelen in de Brugse Zuid-rand door middel van inbreidingsprojecten met respectvolle en vernieuwende architectuur.

Groep Coeman is het geesteskind van Nick Coeman, die van hem na zijn grootouders Gabriël & Agnes (oprichters Coemandruk en Coemancenter), en zijn vader Bart (oprichter van de vrijetijdsketen Fun en de discountketen Yess!) de derde generatie van de ondernemersfamilie Coeman uit het West-Vlaamse Aartrijke, nabij Brugge maakt. Meer dan 5 jaar ervaring bij dé toonaangevende Vlaamse vastgoedmakelaar, doorgedreven opleidingen in vastgoedontwikkeling en de kennis binnen de familie zijn de waarborgen voor een kwalitatieve en vernieuwende vastgoedontwikkeling.

Groep Coeman staat voor kwalitatieve vastgoedontwikkeling met respect voor bestaande architectuur en vernieuwend waar nodig. De groep staat voor de mensen die ze samenbrengt om een project van A tot Z te sturen en tegelijk ook voor de vastgoedkennis die noodzakelijk is. Hiervoor werkt men enkel met vastgoedprofessionals die dezelfde waarden en passie uitdragen. Groep Coeman gaat voor inbreidingsprojecten om zo de dorpskernen in de Brugse Zuid-rand te verfraaien en de reeds bebouwde ruimte verder te optimaliseren, zonder aan bestaande open groene ruimtes te raken. Missie: Een groep die vastgoedprofessionals samenbrengt om kwalitatief vastgoed te ontwikkelen in de Brugse Zuid-rand door middel van inbreidingsprojecten met respectvolle en vernieuwende architectuur.